Till kassan
Summa: 0
Meny

Logga in

Kundvagn / 0 produkter

Kundvagnen är tom

Inte säker på var du ska börja?
Se våra nyheter
SUMMA 0:-
Snabb leverans | Bra kundservice | Fri frakt över 1000:-

Allmänna köpvillkor

Följande allmänna köpvillkor gäller vid beställning av varor på indusiadesign.se.

Om du gör ett köp i vår webbutik accepterar du automatiskt köpvillkoren. Genom att acceptera köpvillkoren godkänner du också att du har läst informationen om personlig information och samtycker till användningen av cookies.

Köpvillkoren gäller för all försäljning av produkter och tjänster från Indusia AB till konsumenter i Sverige. Köpvillkoren, tillsammans med din beställning (bekräftas genom en orderbekräftelse) utgör ett bindande avtal mellan dig som kund och Indusia AB. När vi har fått din beställning bekräftas den automatiskt. Denna information finns också på "mitt konto" i webbutiken. Kontrollera alltid att informationen i orderbekräftelsen är korrekt.

Parter
Säljaren

Indusia AB
Storgatan 2, 67332 Charlottenberg
kundservice@indusiadesign.com
Org. nr. 5592093446

Köparen är den person som gör beställningen.
 

Priser
Alla priser anges i SEK inklusive 25% moms. Priserna inkluderar inte fraktkostnad. Eventuell fraktkostnad tillkommer och adderas i kassan innan du genomför ditt köp. Prisjusteringar kan även ske när som helst utan avisering. Prisjusteringar kommer inte att införas på order som Indusia Design redan har skickat en orderbekräftelse för.
Vi reserverar oss för pris- och tryckfel och felaktigheter i vår marknadsföring, nyhetsbrev, extern kommunikation och på webbplatsen i alla avseenden.

Vi ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan föräldrarnas godkännande.


Läs mer om:
Ångerrätt, retur och reklamation
Frakt och leverans
Betalningsalternativ och villkor
Integritetspolicy


Beställning av täcken/kuddar
Observera att ångerrätten inte gäller täcken och kuddar där plomberingen eller förpackning brutits.

 

Produktinformation och bilder
Vi reserverar oss för att produktinformation som finns på webbutiken kan vara felaktig på grund av tryckfel eller tekniska fel. Observera att produktbilder på hemsidan ibland kan skilja sig från verkligheten och inte alltid är en exakt återgivning av den riktiga produkten. Färger, material och utseende kan variera på grund av bildkvalitet och bildskärmsinställningar.

 

​​​​​​​Innehåll och immateriell egendom
Allt innehåll i webbutiken, samt alla möjliga rättigheter relaterade till varorna som säljs där, tillhör Indusia Design eller underleverantörer. Innehållet i webbutiken skyddas av upphovsrätt, marknadsföring och varumärkeslagar. Detta innebär att varumärken, företagsnamn, produktnamn, bilder och grafisk design, layout och information om produkter och annat innehåll inte kan kopieras eller användas utan skriftligt tillstånd från Indusia Design eller Indusia AB.

​​​​​​​

​​​​​​​Ändringar
Indusia Design kan rutinmässigt ändra nuvarande köpvillkor, priser eller leverans av varor i webbutiken. Den version av köpvillkoren som du godkänner när du beställer gäller för ditt köp.