Till kassan
Summa: 0
Meny

Logga in

Kundvagn / 0 produkter

Kundvagnen är tom

Inte säker på var du ska börja?
Se våra nyheter
SUMMA 0:-
Snabb leverans | Bra kundservice | Fri frakt över 1000:-

Betalningsalternativ och villkor

Vi erbjuder säkra betalningsalternativ med Klarna och din information är alltid skyddad.
 


Betalning med Klarna
Vi samarbetar med Klarna för kunna erbjuda dig flexibla och enkla betalningsmetoder, så att du kan handla det du vill ha, när du vill.

Välj Klarna i kassan för att köpa nu och betala senare. Då kan du ta emot varorna innan du betalar för dem. Du kan också välja att dela upp betalningen - eller så kan du betala allt direkt. Det är enkelt, snabbt och säkert - och du omfattas alltid av Klarnas köparskydd för konsumenter.

Köp nu. Betala senare.
Köp det du önskar idag. Betala först efter att du har mottagit varorna och bestämt dig för att behålla dem. Dina 14-dagars betalningsperiod startar när produkten skickas. Klarna-appen ger dig en fullständig översikt över betalningar och gör det enkelt att returnera varor. Fakturavillkoren hittar du här.

Säker betalning
Klarna använder de senaste säkerhetsmekanismerna för att skydda din information och förhindra bedrägerier. Klarnas köparskydd befriar dig från allt ansvar i samband med bedrägeri. Läs användarvillkoren här.

Dataskyddsinformation
För att kunna erbjuda dig användning av Klarnas betalningsmetoder måste vi dela viss information om dig med Klarna. Detta sker bara om du väljer Klarna som betalningsmetod. Klarna använder informationen för att bedöma om du är berättigad att använda deras betalningsmetoder. Informationen som används är namn, adress, e-postadress, telefonnummer, betalningshistorik och beställningsinformation såsom betalningsmetod, frakttyp, beställningsdetaljer och liknande. Användningen av sådan information regleras i enlighet med gällande sekretesslagar och Klarnas Dataskyddsinformation.