Till kassan
Summa: 0
Meny

Logga in

Kundvagn / 0 produkter

Kundvagnen är tom

Inte säker på var du ska börja?
Se våra nyheter
SUMMA 0:-
Snabb leverans | Bra kundservice | Fri frakt över 1000:-

Retur

Vi hoppas att du alltid är nöjd med varorna, men om du ångrar ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från dagen du mottagit din beställning.​​


Ångerrätt
Ångerrätten ger dig som privatperson rätt att kontrollera produkten utan extra kostnad innan den returneras inom ångerrätten. Om produkten bara har testats eller kontrollerats på samma sätt som du kan göra i en vanlig butik, har du rätt till full återbetalning av inköpspriset exklusive leveringsfrakt. Vid retur av varor ska varan/varorna vara intakta och returneras i originalförpackningen. Originalförpackningen måste vara oskadad. Om vi ​​får ett paket med exempelvis saknad originalförpackning eller med varor som behöver förpackas på nytt förbehåller vi oss rätten att dra av upp till 100 SEK per produkt från returbeloppet.

Du har en 14 dagars ångerrätt från dagen du mottagit din varan. Om paketet inte hämtas ut kommer det att behandlas som ej uthämtat (se separat avsnitt för ej uthämtat paket).

Du kommer att få din ångerblankett med leveransbekräftelsen via e-post.

Ångerrätten gäller inte förseglade varor där förseglingen har brutits efter leverans och produkter som inte är lämpliga för retur av hälso- eller hygieniska skäl. Täcken och kuddar kan inte returneras om plomberingen eller förpackning brutits.


Returer
Om du vill returnera (en del av) din beställning får du pengarna tillbaka för din retur minus leveransfrakt. Du behöver själv bekosta returfrakt. Du måste leverera varan i originalförpackningen och i samma skick som den var vid mottagandet.

Skicka din retur till:
Indusia AB
Storgatan 2
67332 CharlottenbergÅterbetalningar
När vi har mottagit, behandlat och godkänt din retur så upprättas din återbetalning. En återbetalning görs alltid via samma betalningssätt som användes när du slutförde ditt köp. 

OBS! Har du valt att betala med faktura så måste fakturan betalas innan förfallodagen (eller ta kontakt med Klarna direkt för att skjuta upp din faktura). När vi har fått din retur krediteras varan och pengarna återbetalas sedan från Klarna.


Avgift för ej uthämtat paket
Kom ihåg att ditt paket ligger kvar hos ombudet i 14 dagar efter att det ankommit. Därefter skickas varorna automatiskt tillbaka.
Skulle du inte hämta ut ditt paket inom dessa dagar så kommer paketet att gå i retur till oss och vi kommer att debitera dig 395 kr för ej uthämtat paket. Avgiften täcker fraktkostnader och hantering.
 

Vid fråga om retur, kontakta vår kundtjänst via e-post: kundservice@indusiadesign.com.